3 nominaties voor het grootste gezondheidsplatform van Nederland

< 1 minuut 
 in Blog

Genomineerd met drie verschillende websites

De solvo-groep is het grootste platform voor online gezondheidsinformatie in Nederland. Drie van haar websites zijn nu genomineerd voor Website van het Jaar 2019 in de categorie Gezondheid: DokterDokterZiekenhuis.nl en Gezondheidsplein. Sinds deze week zijn ook Huidhuis en Allergiewereld onderdeel geworden van het solvo-portfolio daarmee dekt solvo alle aspecten van de online gezondheidsmarkt af. Elke website richt zich op een eigen niche, van leefstijladvies tot concrete medische informatie over aandoeningen en behandelingen.

Met in totaal 12 websites die in de categorie gezondheid meedingen naar de award Website van het Jaar 2019, onderstrepen deze drie nominaties de kracht en het belang van de solvo-groep: een betrouwbaar baken zijn in het overweldigende aanbod aan gezondheidsinformatie op internet.

Een gezond en gelukkig leven

Gezond zijn en gezond blijven zijn twee van de uitgangspunten van de solvo-groep. Door de consument te voorzien van begrijpelijke medische informatie, stelt solvo mensen in staat meer regie te nemen over hun eigen gezondheid. Via de verschillende platforms, waaronder de drie genomineerde websites, streeft solvo ernaar bij te dragen aan een gelukkiger leven van de consument.

“Elke dag werken we hard om zo veel mogelijk mensen te bereiken met transparante medische informatie,” aldus Martine Rooth, CEO van de solvo-groep. “Hierbij staan aandacht voor de consument, die soms door de bomen het bos niet meer ziet, en waardering voor de zorgverlener centraal.”

Solvo hoopt met deze drie nominaties nog meer aandacht te vestigen op het belang van toegankelijke gezondheidszorg in Nederland.

image-350px
Recente blogs

Zoeken