eHealth88 aanwezig bij Medisch Ondernemen Live!

 in Blog

Op 6 en 7 oktober vindt er een van Nederlandse grootste zorg-evenementen plaats: MedischOndernemen LIVE. Deze vrijdag en zaterdag zullen uit alle hoeken van Nederland zorgondernemers zoals huisartsen, tandartsen en fysiotherapeuten zich verzamelen. eHealth88 is aanwezig als sponsor en u vindt ons op het huisartsenplein, standnummer 54.

Het event

Dit event staat grotendeels in het teken van samenwerken. Ondernemers en praktijkhouders ontmoeten elkaar op deze beurs. De toekomstige ontwikkelingen in de eerstelijnszorg worden hier besproken met elkaar.

Daarnaast wordt er ook heel veel kennis en inspiratie opgedaan deze dagen. Inspirerende sprekers praten over belangrijke thema’s zoals: automatisering, populatiefinanciering, netwerkorganisaties en ketensamenwerking. Zowel vrijdag als zaterdag zullen er de hele dag keynote lezingen, masterclasses en talks gegeven worden. Verwachtte Keynotes zijn Vincent Everts, Annemarie van Gaal en Carina Hilders. Heeft u meer zin om zelf ook deel te nemen aan gesprekken? Dan kunt u naar een van de praktijkcases van samenwerking, hier kunt u alles vragen aan verschillende ervaringsdeskundige. Of u kan naar een discussietafel om op een creatieve manier het te hebben over innovatieve oplossingen voor complexe patiënten. In totaal worden er meer dan 75 verschillende sessies gehouden met verschillende thema’s, dus er is voor iedereen wel een onderwerp om aan bij aan te schuiven.

Verschillende pleinen

MedischOndernemen LIVE is opgedeeld in 4 pleinen. Er is een plein speciaal voor mondzorg, fysiotherapie, huisartsen en een verbindingsplein. Onze stand zal te vinden zijn op het huisartsenplein. Kom bij ons langs, en ga in gesprek met ons over: website ontwikkeling, google optimalisatie en monitoring, huisstijl ontwerp, eHealth advies en toepassingen, mobiele apps en projectmanagement in communicatieprojecten. Daarnaast kan u ook nog een mooie bodum caffetière winnen bij onze stand. Bent u nou niet een tandarts, fysiotherapeut of huisarts, geen punt er zijn ook veel talks voor: Apothekers, mondhygiënisten, orthodontisten, diëtisten, wethouders Sociale Domein, inkopers zorgverzekeraars, ergotherapeuten, podotherapeuten en logopedisten. Ondernemers en praktijkhouders ontmoeten elkaar op deze beurs. De toekomstige ontwikkelingen in de eerstelijnszorg worden hier besproken met elkaar.” Dit evenement wordt volgens de Raad van Advies met één doel gehouden: “Het beste voor de patiënt.” De Raad van Advies bestaat uit 18 leden, dit zijn praktijkhouders, vertegenwoordigers van beroepsverenigingen en Founding Partners. Zij steunen en helpen het evenement. Ook is het samengestelde lezingenprogramma beloond met het maximale aantal (12) accreditatiepunten voor tandartsen, mondhygiënisten en huisartsen!

Waar en wanneer

MedischOndernemen LIVE is geopend op vrijdag 6 oktober van 13:00 tot 21:00 en op zaterdag 7 oktober van 10:00 tot 17:00. De locatie is het NBC Congrescentrum in Nieuwegein, op de Blokhoeve 1. eHealth88 is te vinden op het huisartsenplein, standnummer 54. Tot dan!

Recente blogs

Zoeken