eHealth88 en solvo bundelen krachten

 in Overige

Toekomstbestendige zorg, dat is ons motto. Elke dag zetten wij met onze klanten en relaties stappen om ons motto waar te maken; door professionalisering en digitalisering van communicatie met cliënten. Want daar ligt de basis. Wij zijn dan ook ontzettend trots u te kunnen vertellen dat eHealth88 haar krachten en talenten heeft gebundeld met het solvo-netwerk.

Wat is solvo?

Voor zorgverleners is solvo het hulpmiddel om online beter te worden gevonden en in contact te komen met patiënten. Door de informatie op het solvo platform kunnen patiënten de beste keuze maken voor een zorgspecialist of praktijk. Solvo is onderdeel van het solvo-netwerk dat bestaat uit verschillende websites waaronder solvo.nl, gezondheidsplein.nl, dokterdokter.nl en ziekenhuis.nl. Met meer dan 6 miljoen bezoekers per maand is het solvo-netwerk het grootste platform voor online gezondheidsinformatie in Nederland.

Meer informatie over solvo.

Voordelen voor u

Alhoewel de diensten van eHealth88 ongewijzigd blijven, brengt deze overname veel voordelen met zich mee. Voortaan kunnen we vanuit eHealth88 meer diensten aanbieden die de ‘customer journey’ van een cliënt, ofwel de reis die een cliënt aflegt van zorgvraag tot behandeling, verbeteren. Dit doen we met een team van redacteuren, contentmarketeers, communicatiemedewerkers, webdevelopers en grafisch vormgevers. Door het samenbrengen van de dienstverlening hebben we meer slagkracht in bereik en middelen en kunnen we een completere invulling geven aan uw wensen. Doordat de diensten en expertise van eHealth88 en solvo elkaar perfect aanvullen, zijn we ervan overtuigd dat de bundeling van onze krachten en talenten een logische stap is richting toekomstbestendige zorg.

 

Recente blogs

Zoeken