eHealth88 verschijnt in FysioPraxis! ‘E-health verandert de zorg’.

 in Blog, eHealth, eHealth88, Overige

Foto: Wiep van Apeldoorn 

eHealth88 is nu te vinden in het vakblad voor fysiotherapie: FysioPraxis!

FysioPraxis is het officiële tijdschrift van het Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie (KNGF) en is daarbij een onmisbare informatiebron en medium voor fysiotherapeuten. Het blad verschijnt 10 keer per jaar met een oplage van 20.000 en concentreert zich op fysiotherapie in de breedste zin van het woord. FysioPraxis schrijft dan ook veel over nieuwe en relevante ontwikkelingen op de markt en heeft voor deze oplage eHealth88 gevraagd voor een interview!

Erkenning voor onze unieke visie en bezigheden op het gebied van zorgorganisaties motiveert ons om hard te werken aan het realiseren van toekomstbestendige zorg.  In het verslag wordt oprichtster Martine Rooth diepgaand geïnterviewd over eHealth, de voor- en nadelen ervan, het oerwoud van health-apps die te vinden zijn in de app-store en andere interessante ontwikkelingen op de eHealth markt.

eHealth88 houdt zich echter niet alleen bezig met innovatie binnen fysiotherapie maar richt zich ook op zorgorganisaties. Maak in dit artikel kennis met eHealth88 en wat we voor uw praktijk, instelling of organisatie kunnen betekenen op het gebied van eHealth en patiëntzorg. Klik op de afbeelding om het artikel te bekijken!

Recente blogs

Zoeken