eHealth88 verschijnt in De Utrechtse Internet Courant!

 in Blog, eHealth, eHealth88, Overige

De DUIC (De Utrechtse Internet Courant) is Utrechts eigen, innovatieve nieuwsplatform met twee keer per maand een papieren editie. In deze papieren edities wordt aandacht geschonken aan de beste en meest opvallende ondernemers van Utrecht. Met in de meest recente editie van DUIC als ondernemer centraal: Martine Rooth van eHealth88!

Martine Rooth wordt in dit grote artikel geïnterviewd over het succes van eHealth88 en de weg hiernaartoe. Als startende ondernemer met een visie die totaal afweek van de ‘normale’ visie van de beroepsgroep stootte Martine met haar platform fysiovoorjou.nl veel fysiotherapeuten tegen de borst. Met veel kritiek vanuit de beroepsgroep op haar innovatieve en ondernemende instelling startte Martine met eHealth88, wat uitgroeide tot een groot succes. Tegenwoordig helpt eHealth88 meerdere zorginstellingen om hun dienstverlening op een toekomstbestendige manier aan te bieden.

DUIC benadrukt de snelle groei van eHealth88 en de diversiteit van het team. De verschillende soorten kennis van het team leiden steeds tot nieuwe inzichten en verassende uitkomsten met als resultaat dat eHealth88 marktleider is op het gebied van online innovatie in de zorg!

Lees in dit artikel meer over Martine Rooth, het succes van eHealth88 en wat we wellicht voor uw praktijk, instelling of organisatie kunnen betekenen op het gebied van innovatie. Klik op de afbeelding om het artikel te bekijken!

DUIC artikel interview Martine Rooth eHealth88

Bron: DUIC

Fotograaf: Wiep van Apeldoorn

Recente blogs

Zoeken