eHealthWeek 2018 in aantocht

 in Blog

De eHealthWeek (van 20 t/m 26 januari) staat weer op de stoep, en wij verzorgen dit jaar een webinar. Martine Rooth, oprichter en eigenaar van eHealth88, geeft u een fris en objectief overzicht van innovaties op het gebied van eHealth en digitalisering voor de huisartsenpraktijk. Wat is er allemaal? En hoe zet u dit effectief in? De webinar is bedoeld voor huisartsen, praktijkmanagers, assistenten en praktijkondersteuners.

Op 24 januari om 11:00 kunt u de live webinar volgen op uw computer/laptop of op uw telefoon. Hiervoor kunt u zich van te voren aanmelden. U kunt zowel tijdens als na de webinar vragen stellen via een chatfunctie in het venster. Uiteraard komt u zelf niet in beeld tijdens de webinar.

Heeft u ook interesse in andere activiteiten tijdens de eHealthWeek? Door heel Nederland zijn er innovatielabs, workshops, open dagen, demonstraties, theatervoorstellingen en pop-up stores te vinden. Er zijn workshops voor huisartsen, apotheken en regio’s die willen starten met eHealth of simpelweg meer informatie willen vergaren. Bekijk voor een compleet overzicht van alle activiteiten de website van eHealthWeek 2018. Wij ‘horen’ u in ieder geval graag tijdens onze webinar op 24 januari!  

Recente blogs

Zoeken