Eigenaresse en CEO van eHealth88, Martine Rooth, is genomineerd door VIVA voor de titel VIVA-400 vrouw in de categorie Zakenwonders!

 in Blog, eHealth, eHealth88, Innovatie

De VIVA400-lijst bestaat ook dit jaar weer uit een mix van bijzondere vrouwen die allen één ding gemeen hebben: ze vallen op in hun vakgebied vanwege hun succes, doorzettingsvermogen en uiteraard talent! Er zijn 5 categorieën waaruit 5 powervrouwen worden gekozen om de VIVA400-award in ontvangst te nemen. De categorieën waarin de vrouwen zijn verdeeld zijn: Creatieven, Knappe koppen, Kracht patsers, Wereld verbeteraars en natuurlijk Zakenwonders!

De VIVA omschrijft de VIVA-400 vrouw als ambitieus en ondernemend. Ze inspireert door wie ze is, wat ze doet en wat ze bereikt als ondernemer en/ of voor de maatschappij. Ze maakt het verschil met haar innovatieve denk- en werkwijze en heeft een duidelijk doel voor ogen.

Nominatie

Martine is een ondernemer in hart en nieren. Na meerdere nominaties voor awards zoals de KNGF innovatie award en de LOEY award voor beste ondernemers in de Nederlandse online industrie is ze, na een eerdere nominatie in 2014, als CEO van eHealth88 opnieuw genomineerd voor de titel VIVA-400 vrouw in de categorie Zakenwonders. Met haar innovatieve blik op de huidige zorgmarkt en haar doorzettingsvermogen om deze te verbeteren valt ze erg op binnen haar vakgebied.

eHealth88

eHealth88 is op dit moment haar plek in de zorgbranche aan het veroveren. Met verbeteringen op het gebied online profilering voor instellingen en praktijken zorgt eHealth88 voor een betere service richting cliënten. Met haar visie om zorg dichterbij de cliënt te brengen door de cliënt meer inzicht te geven heeft eHealth88 al met grote namen zoals het Erasmus MC mogen werken.

Volgens de VIVA redactie is Martine één van de 400 inspirerende en ondernemende vrouwen die goed weet waar ze voor staat. Ben jij het ermee eens? Stem dan met een vlugge klik op Martine via viva400.nl. Stemmen is een kleine moeite maar een groot gebaar!

Recente blogs

Zoeken