Event voor ondernemers & bestuurders in de eerstelijns zorg: Medisch Ondernemen LIVE

 in Blog, eHealth88

Op 5 & 6 oktober vindt de tweede editie van MedischOndernemen LIVE plaats, het grootste event van Nederland voor ondernemers in de zorg. Dit event is hét ontmoetingspunt voor praktijkhouders, praktijkmanagers en zorgondernemers uit Nederland. eHealth88 is aanwezig op het Huisartsenplein op stand 5 en verzorgt daarnaast verschillende activiteiten tijdens het event.

Wat is MedischOndernemen Live?

MedischOndernemen Live is de plek waar u actuele kennis rondom uw vakgebied opdoet, honderden mede-ondernemers ontmoet en onder andere diverse talks en masterclasses kunt volgen. Het event is ingedeeld in vier zones, er is een themaplein voor mondzorg, fysiotherapeuten, huisartsen en er is een verbindingsplein voor diverse zorggroepen. Een overzicht van alle talks vindt u hier.

Exclusief inspiratie ontbijt over eerstelijns samenwerkingen

Op vrijdagochtend trappen we af met een exclusief ontbijt voor genodigden. Tijdens het ontbijt gaan we in op het belang van regionale samenwerkingen in de eerstelijnszorg en wat daar allemaal bij komt kijken. Tijdens het ontbijt zal ook vanuit de praktijk de visie van twee succesvolle samenwerkingen worden belicht. Hoe positioneer je je als groep, hoe zorg je voor herkenbaarheid en welke rol speelt digitalisering en (online) communicatie hierin?

Gastsprekers tijdens het ontbijt

Dhr. S. Siemssen van GC-Nijkerk zal komen toelichten hoe de stichting tot stand is gekomen, welke visie en strategie zij hebben voor de komende jaren en welke rol digitalisering hierbij speelt.

Vanuit de SEHZ (Stichting Eerstelijnssamenwerking Hilversum-Zuid) komt de coördinator (en tevens directeur van EMC Nieuwegein) dhr. D. Scholten vertellen over de samenwerking in Hilversum die steeds verder wordt uitgebreid en welke mijlpalen zij al hebben bereikt op het gebied van innovatie, samenwerking en communicatie.

Aanmelden

Vindt u het interessant om bij het inspiratieontbijt aanwezig te zijn? Stuur ons dan een bericht met uw contact informatie en voor welke (toekomstige) samenwerking/organisatie u werkzaam bent. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. U kunt uw e-mail richten aan Martine Rooth.

Succesvol samenwerken en ondernemen in de eerstelijnszorg

Dat is het thema dit jaar. Samenwerken in de zorg is geen doel op zich, maar wel een middel om de patiënt beter te kunnen helpen. In de zorg moet er steeds meer worden samengewerkt, die ontwikkeling is zeker.

Succesvol ondernemen in de zorg betekent meedenken met de patiënt en het ontwikkelen van uw praktijk. Een belangrijk onderdeel hierin is de communicatie met en naar uw patiënt. Wij zien dat patiënten daarin steeds veeleisender worden en ze vinden het belangrijker om meer grip te hebben op hun zorg. Dat brengt uitdagingen met zich mee in de praktijk. De inzet van eHealth toepassingen kunnen praktijken hierin helpen en ontzorgen. Daarom bespreken wij dit onderwerp in een interessante talk tijdens MedischOndernemen Live.

Talk: Hoe kunt u eHealth succesvol inzetten in de praktijk?

Op vrijdag om 13:30 kunt u onze talk “eHealth succesvol inzetten in de praktijk” bijwonen op het Huisartsenplein. Martine Rooth praat u bij over welke eHealth oplossingen er op dit moment beschikbaar zijn en hoe u deze effectief inzet. Welke koppelingen bestaan er en hoe implementeert u deze goed voor zowel uw patiënten als medewerkers?

Op de beursvloer: Waar vindt u ons?

Kom langs op onze stand, nummer 5 op het Huisartsenplein, en ga met ons in gesprek over alles op het gebied van communicatie in de zorg. Wij praten u graag bij over bijvoorbeeld het nut van een goede praktijkwebsite, het integreren van eHealth toepassingen, huisstijl ontwerp, Google optimalisatie, communicatieprojecten, mobiele apps en projectmanagement. Wij helpen en ontzorgen praktijken graag op het gebied van online en offline communicatie.

Gratis toegang voor relaties van eHealth88

Medisch Ondernemen is hét event voor praktijkhouders en praktijkmanagers in de zorg. eHealth88 is ook dit jaar aanwezig en daarom hebben wij vrijkaarten (t.w.v. €50,-) ter beschikking. Bent u geïnteresseerd en wilt u op MedischOndernemen LIVE kennis met ons maken of bent u een relatie van eHealth88? Vraag dan hieronder uw gratis vrijkaart aan.

Ja, ik wil een gratis vrijkaart voor MedischOndernemen Live van eHealth88.

Zien wij u ook op 5 en 6 oktober?

MedischOndernemen LIVE
Wanneer: 5 & 6 oktober
Waar: Expo Houten (link naar route)

eHealth88 Stand: 5 (Huisartsenplein)
Talk: ‘eHealth succesvol inzetten in de praktijk’
Vrijdag 5 oktober om 13:30 op het Huisartsenplein

Inspiratieontbijt: Vrijdagochtend 09:00 – 11:00 exclusief voor genodigden

Recente blogs

Zoeken