Uw favoriete posts uit 2016

 in Blog

Het is alweer bijna april; wat vliegt de tijd! Het eerste kwartaal van 2016 loopt alweer op zijn einde. Deze week willen wij graag met u terugblikken naar onze meest gelezen blogs van 2016. Staat uw favoriete blog hier ook tussen?

Onze drie meest gelezen blogposts van 2016 zijn:

Wordt de zorg beter door mHealth?
Steeds vaker wordt er gebruik gemaakt van gezondheidsapplicaties die gegevens verzamelen. Hierdoor verlopen gesprekken met zorgprofessionals op een andere manier. Kortom; met de komst van mHealth zijn er steeds meer mogelijkheden binnen de zorg. Welke kansen en mogelijkheden ziet u door het gebruik van mHealth?

Wat is eHealth nu precies?
eHealth is een breed begrip. Zo staat het begrip eHealth voor sommigen bijvoorbeeld voor apps, maar ook voor beeldbellen en heeft de een het over eConsults tussen patiënten en de ander over medische robots. Voor veel zorgprofessionals is het daarom (nog) niet duidelijk wat eHealth precies inhoudt, terwijl eHealth een grote bijdrage levert aan betaalbare, toegankelijke en kwalitatief goede zorg. Weet u wat eHealth precies inhoud?

eHealth; de patiënt is er klaar voor, uw praktijk ook?
Steeds meer patiënten hebben behoefte aan online contactmogelijkheden binnen de zorg. Dit blijkt uit de eHealth monitor 2015 van NIVEL en Nictiz. Hoe staat uw praktijk er voor?

Dit zijn de top 3 meest gelezen blogposts van januari tot maart 2016. Heeft u deze blogposts nog niet gelezen? Neem de tijd om deze te lezen. Zo bent u binnen enkele minuten weer up-to-date van de laatste ontwikkelingen van eHealth.

Heeft u deze blogposts al eerder gelezen? Op de website hebben wij nog veel meer interessante en leuke blog berichten staan.

Vond u dit leuk en / of interessant, schrijf u ook in de voor de nieuwsbrief!

Recente blogs

Zoeken