Kennissessie: De AVG & eHealth wat kan je er concreet mee?

 in Blog, eHealth88

Wat houdt de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) in en wat betekent dit voor uw praktijk? Waaraan moet u als zorgverlener en minimaal voldoen? Zijn er mogelijkheden om eHealth toe te passen in uw organisatie? Waar begint u mee en hoe pakt u dit aan?

Tijdens deze gratis kennissessie georganiseerd door Mura Zorgadvies neemt Martine Rooth van eHealth88 u mee in de wereld van eHealth. Wat zijn de mogelijkheden hierin, waar begint u en hoe pakt u dit in de praktijk aan? Zij geeft u concrete handvatten hoe u praktisch met eHealth aan de slag kan gaan in uw organisatie. Alex Beckers, expert ICT & informatiemanagement, spreekt over wat de AVG voor uw organisatie betekent en hoe u als zorgprofessional zorgvuldig met gegevens omgaat. Hij geeft praktische tips en tools om de invoering van de AVG te vereenvoudigen.

Daarna gaan we samen met de adviseurs van Mura in gesprek over o.a. wat er speelt in de regio op het gebied van eHealth? Welke vormen van eHealth al worden gebruikt, delen ervaringen en verkennen met elkaar welke kansen we in de regio zien.

Mura Zorgadvies werkt samen met klanten aan het vernieuwen en verbeteren van de zorg. Mura zet vraagstukken in een breder perspectief, door er net even anders naar te kijken dan u zelf gewend bent. Hiermee creëren de adviseurs van Mura ruimte voor nieuwe en verrassende oplossingen. Door die manier van werken zorgt Mura voor oplossingen die écht succesvol en duurzaam zijn.

Sprekers

Martine Rooth – Volg mij alvast op LinkedIn
Alex Beckers – Volg mij alvast op LinkedIn

Waar & Wanneer

Maandag 23 april 2018

Vanaf 17:30 tot 18:00 is voor een broodbuffet gezorgd.
Kennissessie: 18:00 tot 21:00

Locatie

Moeke Rhenen
Veerplein 1
3911 TN Rhenen

De inschrijving voor de kennissessie AVG & eHealth is inmiddels gesloten.

 

Recente blogs

Zoeken