Kiki Bertens: Top tennispeelster, nu ook een topsite!

 in Blog, eHealth88, Website Ontwikkeling

Kiki Bertens is een top tennisspeelster die erg goed is in wat ze doet! Zo won ze 7 januari haar eerste toernooizege op het dubbeltoernooi van Auckland. Dit deed ze samen met haar Zweedse dubbelpartner Johanna Larson. Kiki is dus niet voor niets tot sportvrouw van het jaar gekozen door de gemeente Westland!

eHealth88 is dan ook trots dat wij haar persoonlijke website mochten ontwikkelen. Begin januari is de website gelanceerd, zie hier het resultaat: https://www.kikibertens.nl/

eHealth en topsport: hand in hand

eHealth kan niet alleen gebruikt worden voor digitale toepassingen in de zorg of medische wereld zoals de term normaal beschrijft, maar past ook perfect in de sport. Wat dacht u van eHealth-apps die via hun verzamelde data en statistieken sporters inzicht kunnen bieden over de geleverde prestaties en hoe deze te verbeteren. Voor de amateursporter nuttig, voor topsporters zoals Kiki essentieel.

Een website is dus nog maar een relatief laagdrempelige vorm van een eHealth-toepassing, maar desalniettemin, ontzettend belangrijk voor Kiki zodat ze dan contact kan houden met haar trouwe fans bijvoorbeeld via haar tweets, nieuws- en instagramberichten en vlogs. Deze kunt u allemaal op de site vinden en bekijken.

Wilt u meer weten over wat eHealth kan betekenen voor uw organisatie in de zorg of medische branche? En hoe wij van eHealth88 daar een rol in kunnen spelen? Kijkt u dan gerust rond op onze website of neem contact met ons op via info@ehealth88.nl of via telefoonnummer: 030 – 3200380.

Recente blogs

Zoeken