Zorg en ICT beurs 2016 was een succes!

 in Blog

Van dinsdag 5 april tot en met donderdag 7 april stond eHealth88 op de Zorg & ICT beurs in de Jaarbeurs in Utrecht. Ieder jaar wordt de Zorg & ICT beurs georganiseerd. Deze vakbeurs is al jaren hét kennisplatform voor mensgerichte zorginnovatie.

Zorg en ICT

Dit jaar was het thema ‘Gebruikers aan zet’. Tijdens de beurs waren verschillende activiteiten voor bezoekers georganiseerd. Zo vonden elke ochtend ontbijtsessies plaats en konden bezoekers inspiratie en informatie op doen voor het verbeteren van zorgprocessen en toepassingen.

De onderliggende thema’s van deze beurs waren optimalisatie behandelproces, betrokkenheid en tevredenheid, privacy, data & intelligentie, efficiëntie & kostenbeheersing en innovatie & de toekomst.

Bezoekers

Ruim 10.000 bezoekers waren aanwezig bij de driedaagse beurs van Zorg en ICT. De meeste bezoekers (40,9 procent) kwam uit de ziekenhuizenbranche. Daarnaast waren ook verpleeg en verzorgingshuizen (14,2 procent), thuiszorg – welzijn en ouderzorg (12,4 procent), de ggz (8,5 procent) en gehandicaptenzorg (7,1 procent) aanwezig. Deze bezoekers konden terecht bij circa 175 exposanten die allemaal een uniek en compleet overzicht bieden van de laatste ICT toepassingen en diensten voor de zorg.

eHealth88 op het Digital Health Startup Plein

Als jong innovatief bedrijf stonden wij 3 dagen met onze stand op het Digital Health Startup Plein, dat mede was georganiseerd door Digitalezorg.nl. Op dit plein stonden nog 20 andere startups, zoals Digitalezorg.nl, ZorgvoorInnoveren en Mediapioneers. Tijdens de beurs raakten we in gesprek met grote zorginstellingen en ziekenhuizen. Wij vertelden hen over onze lopende projecten op het gebied van webdevelopment, appdevelopment en begeleiding bij zorginnovatietrajecten.

Het was een leuke ervaring om eHealth88 op deze manier te presenteren aan de bezoekers van de Zorg en ICT beurs. Wij kijken uit naar de mooie samenwerking die zullen volgen na het ontmoeten van bevlogen en enthousiaste relaties.

Recente blogs

Zoeken