Klik op een tegel of scrol naar beneden

03_stap1

Patiënten oriënteren zich vaak online. Ze zoeken bijvoorbeeld informatie over de praktijk, de huisarts of een bepaalde aandoening.

Ze vinden het belangrijk dat gezondheidsinformatie betrouwbaar is, maar weten nu vaak niet welke informatie klopt. De website van de huisartsenpraktijk kan de patiënt hierin ondersteunen. Ook dit is een vorm van eHealth.

03_stap2

Het integreren van eHealth tools op de website, zoals e-Consult, online herhaalrecepten en online afspraak maken, ontzorgen de

Patiënten bellen minder vaak naar de praktijk, waardoor de assistente meer tijd heeft voor ander werk. Ook voor de patiënt levert het tijdwinst op. Een win-winsituatie dus!

03_stap3

Goede zorg begint al op de website. De kwaliteit van de praktijk en de zorgprofessionals die er werken, zou weerspiegeld moeten

Patiënten willen ook online snel en goed geholpen worden. Mooie vormgeving en goede navigatie op de website zijn essentieel om dit te bereiken.

Stap 1: inhoud website checken

Stap 2: eHealth tools integreren

[popup_trigger id=”15626″ tag=”span”][/popup_trigger]

Stap 3: vormgeving & navigatie optimaliseren

Hoe nu verder?

Twijfelt u of uw praktijkwebsite wel eHealth proof is? Of is uw website wel eHealth proof, maar maken uw patiënten er nog te weinig gebruik van? Wordt de kwaliteit van de zorgprofessionals uit uw praktijk niet weerspiegeld in uw huidige website? Wij denken graag met u mee! eHealth88 is een online marketing en communicatiebureau dat zorgt voor de online professionalisering van praktijkhouders en zorgorganisaties.

Lydie van der Ploeg legt uit

07_video_implementatie

Laat vandaag uw gegevens achter en ontvang van ons een gratis website scan met aanbevelingen.

* verplicht

logo_ehealth88_klein

Volg ons

Contact

Zoeken