eHealth88

eHealth88 richt zich op betere online profilering voor uw instelling of praktijk met een betere service voor cliënten. Wij helpen u bij het bereiken, betrekken en behouden van cliënten.

Dit doen wij via (een combinatie van) een gebruiksvriendelijke responsive website, eHealth toepassingen zoals een support chat, sociale media en zorgmarketing.

Bekijk hier het interview van Guusje ter Horst met ons bedrijf:

missie

Onze missie

Als innovatieve samenwerkingspartner in de zorg cliënten bereiken, betrekken en behouden.

visie

Onze visie

Zorg dichterbij de cliënt brengen door de zorgcliënt meer inzicht te geven en de zorg transparant en bereikbaar te laten zijn.

Onze Onderscheidingen

eHealth88 is innovatief en is hiermee diverse malen positief opgemerkt door collega’s uit het vakgebied.

Loey_Award_MartineRooth

Winnaar LOEY Starters Award 2014
Categorie eHealth Leading Online Entrepreneur of the Year.

Viva400_MartineRooth

VIVA 400 2014
Categorie Online.

KNGF_InnovatieAward_MartineRooth

KNGF Innovatie Award

2014, (1 van de 5 genomineerden).

HealthAppAward_MartineRooth

Health App Award 2015

(voor opdrachtgever Physitrack).

FysioInBeeldAward_MartineRooth

Fysio in Beeld Award 2015

2015, van het KNGF (1 van de 3 genomineerden).

BusinessAwardeHealth_eVitality

Branchewinnaar eHealth Business Succes Award 2015

(voor opdrachtgever e-Vitality).

Wat vertellen onze klanten over ons?

Wij hebben al meer dan 150 instellingen en praktijken geholpen met hun online profilering en werden gemiddeld beoordeeld met een 9.4!

 • Ik ben tevreden over de dienstverlening die ik heb ontvangen. Snel en zorgvuldig is hoe ik het team van eHealth88 kan beschrijven. De website ziet er heel mooi uit en heeft aan mijn verwachtingen voldaan!

  Catharina Colli eigenaar centrum voor Fysiotherapie Colli
 • Na het eerste contact met Martine Rooth is alles een goed tempo gegaan. Onze oude site was erg uitgebreid, maar wat saai en statisch. Er staat nu een flitsende site, met veel beweging, leuke mogelijkheden en niet te vergeten : een Twitter account en een Facebook pagina. Het contact is prettig, op alle vragen wordt direct gereageerd.

  Coquita van der Harst eigenaar Fysio-gck
 • Wij zijn zeer tevreden met de dienstverlening die wij hebben ontvangen. Het team van eHealth88 heeft aan al onze verwachtingen voldaan! Het is een hele mooie website geworden die goed vindbaar is in Google.

  Dorien Spoelstra eigenaar Integratieve Kinderpraktijk Bunnik
 • De website ziet er strak uit en ook de foto's doen het goed. Ik ga mijn eigen blog schrijven en kan nu ook e-consults doen via de site. Handig en innovatief. Ik ben ontzettend blij met het resultaat!

  Gieke Buur eigenaar Het Breindomein
 • Ik ben zeer tevreden over de kwaliteit van eHealth88. Zij hebben mijn wensen in de website laten terugkomen en hier ben ik dan ook erg blij mee. Van het begin tot het einde was er een zeer fijne communicatie. Martine had bij het eerste gesprek al een spontaan en duidelijk verhaal en tijdens het project werd er altijd snel gereageerd op e-mails.

  Hans Jolink Fysio Maarssen
 • eHealth88 heeft mijn website volledig naar mijn verwachtingen kunnen maken, daarom ben ik dan ook erg blij met de samenwerking! Vooral de communicatie was top, snelle en accurate reacties.

  Marian Fysiotherapie Spreeuwenpark
 • Martine Rooth heeft met haar team een fantastische website neergezet. Vanaf de eerste kennismaking tot de oplevering, met alle afstem- en fine-tune-mailcontacten tussendoor, hebben zij zeer vlot en passend gereageerd. Alles is in het werk gezet om de sfeer en de professionaliteit neer te zetten die ik met mijn bedrijf wil uitstralen. Ik ben blij dat zij op mijn pad gekomen is en zal het onder de aandacht (blijven) brengen!

  Marie-José Hakens eigenaar De Schakel
 • Wij zijn tevreden over de kwaliteit van eHealth88. De website is overzichtelijk en er wordt goed geluisterd naar de wensen van de klant.

  Marlene van Eijsden Muziekpoli
 • Wij zijn zeer tevreden over de dienstverlening van eHealth88. Zij hebben al onze wensen in kaart weten te brengen in de website en zodra er iets veranderd moest worden, dan was dit snel en zonder problemen geregeld. Wij vonden dan ook het persoonlijk contact zeer fijn, omdat we hierdoor betrokken werden bij het maken van de website. Wij raden dan ook iedereen aan hun website te laten bouwen door eHealth88!

  Jan Hermsen Fysiotherapie Ouder-Amstel
 • Het is een mooi werkstuk geworden. De patiënten waarderen het op waarde. Mooie kleuren en praktisch handig. De benadering vanuit eHealth88 was een goed initiatief. Wat heel fijn werkt is dat de medewerkers ervaring hebben in de gezondheidszorg en hierdoor begrijpen wat wij terug willen zien in onze website. Wij zijn heel tevreden over de dienstverlening die wij ontvangen hebben en onze nieuwe website.

  Wim Jansen eigenaar Manuele Therapie Naarden

Ontmoet ons team!

Wij hebben de ideale mix in huis: ervaren zorgverleners met kennis van online, zorgmarketeers en techniek.

Wij vinden voor elke zorginstelling een passende oplossing! Heeft u vragen, neem dan gerust contact op.