Chat with us, powered by LiveChat
teamfoto-floor

Floortje Gielen

Content- en campagnemanager

Bent u geïnteresseerd in een redactionele samenwerking of zoekt u hulp bij het schrijven van begrijpelijke patiënteninformatie? Dan kan de redactie u verder helpen. Onze redactie is gespecialiseerd en zeer ervaren in het schrijven van medische teksten, met name op het gebied van online patiëntencommunicatie.

Floortjes passies voor taal en gezondheid komen samen in haar functie als content- en campagnemanager bij Medical Media. Deze functie sluit goed aan op haar master Communicatie en Beïnvloeding, waarbij ze zich gespecialiseerd heeft in Gezondheidscommunicatie. Floortje kan je alles vertellen over effectieve gezondheidscommunicatie en -voorlichting, (online) content en SEO. Als content- en campagnemanager houdt ze zich zowel bezig met redactionele content als met contentcampagnes voor klanten. Zo werkt ze onder andere samen met Prescan, Merck, Novartis, Alzheimer Nederland en Weight Watchers.

In haar vrije tijd is Floortje veel in de keuken te vinden, waar ze gezonde recepten bedenkt, test en fotografeert. Op haar foodblog deelt ze hier alles over om anderen te inspireren.

Maak vrijblijvend een afspraak

Zoeken