Marije Veltman

Communicatiespecialist & creatieve projectmanager

Proactieve, enthousiaste en creatieve spin in het web, dat is Marije. Als communicatiespecialist/ creatieve projectmanager zorgt zij ervoor dat de kwaliteit en professionaliteit van uw zorgorganisatie weerspiegeld wordt in uw online presentatie. Zij is de verbindende schakel tussen uw zorgorganisatie en onze designers en web developers, waardoor uw verhaal op de juiste manier wordt vertaald. Heeft u een vraag, Marije denkt graag met u mee! Voordat Marije het eHealth88-team kwam versterken, heeft ze als communicatieadviseur voor verschillende zorgorganisaties gewerkt.

“In dit digitale tijdperk is het zó belangrijk dat je je als zorgprofessional ook online als professional profileert. Visueel aantrekkelijk, transparant en gebruiksvriendelijk, zodat patiënten zich direct verbonden voelen met de zorgprofessional.”

Verfspatten op plekken waar ze niet horen verraden Marije’s andere passie: schilderen. Op canvas, een paar klompen of beter nog op een complete muur, Marije vindt altijd wel een plek waar ze met verf en kwast aan de slag kan. Om na afloop te evalueren met een goed glas wijn ;-).

Maak vrijblijvend een afspraak

Zoeken