teamfoto-michelle

Michelle Vellinga

Hoofdredacteur

Bent u geïnteresseerd in een redactionele samenwerking of zoekt u hulp bij het schrijven van begrijpelijke patiënteninformatie? Dan kan de redactie u verder helpen. Onze redactie is gespecialiseerd en zeer ervaren in het schrijven van medische teksten, met name op het gebied van online patiëntencommunicatie.

Michelle studeerde af in Health Education & Promotion, wat perfect aansluit bij haar rol als aanvoerder van de redactie van het grootste online gezondheidsplatform van Nederland. Haar missie is om mensen met effectieve communicatie te helpen gezonder en gelukkiger te worden. Michelle werkte eerder samen met verschillende spelers in het gezondheidsveld, zoals Novartis, Kanker.nl en Unilever.

“Om uw patiënten goed te kunnen helpen is online en offline communicatie essentieel. Met goede, begrijpelijke informatie kunnen patiënten zich goed voorbereiden op een gesprek, de juiste vragen stellen en waar nodig achteraf informatie nalezen.”

Een offline patiëntenfolder, online artikelen, een advertorial in de lokale krant of een interview met een van de specialisten, onze redactie helpt u graag bij het vinden van de juiste tone-of-voice en het creëren van aansprekende artikelen.

Maak vrijblijvend een afspraak

Zoeken