Actief zijn en in beweging blijven is volgens ons van groot belang als het gaat om het managen van je eigen gezondheid. Wij ondersteunen de zorg dan graag ook in de breedste zin van het woord. Dit doen we niet alleen door samen met onze opdrachtgevers te werken aan projecten die de (digitale) zorg beter maken, ook zetten we onze kennis en kunde in voor organisaties en talenten die het verschil willen maken op het gebied van beweging.  

eHealth88 is trotse sponsor van:

Kiki Bertens

Top tennisspeelster Kiki Bertens is niet meer weg te denken uit de internationale tenniswereld. Bij deze flitsende carrière hoort natuurlijk ook een professionele nieuwe website. Wij gingen voor haar aan de slag.  Sinds begin 2017 staat haar prachtige nieuwe website live, en daar zijn we trots op!

Desktop Kiki Bertens
Desktop FSV Praktisch

FSV Praktisch

FSV Praktisch is de vakinhoudelijke studievereniging van de opleiding fysiotherapie in Nijmegen. Zij hebben als doel de opleiding te verrijken met betrekking tot kwaliteit, verdieping en de vorming van een community. Deze ondernemende en actieve club ondersteunen wij door het verbeteren en onderhouden van de website en daarnaast geven we workshops aan de studenten op het gebied van digitalisering in de fysiotherapie.

Sfeerbeeld FSV praktisch
Sfeerbeeld PAL

Maak vrijblijvend een afspraak

Zoeken