Nieuwe interactieve website Actifytaal

Actifytaal is een fysiopraktijk in het centrum van Utrecht met een jonge doelgroep en een uitgebreide dienstverlening. Naast fysiotherapie voor particulieren, zijn zij in 2019 ook gestart met bedrijfsfysiotherapie. Zij geloven in optimaal herstel door de samenwerking tussen de patiënt en de therapeuten en door kennisoverdracht. Dit begint online met een goed werkende website, waarbij patiënten gemakkelijk informatie kunnen vinden en zaken kunnen regelen.

Actifytaal Website Mockup

Over Actifytaal

Vanuit het centrum van Utrecht verzorgt Actifytaal fysio- en manuele therapie, kennisoverdracht en training voor herstel en preventie. Binnen 24 uur kunnen patiënten een afspraak met een specialist maken op het gebied van sport en beweging. Ze behandelen klachten en bieden de kennis om als patiënt zelf verantwoording te nemen. Zo blijven patiënten terugkerende klachten voortaan voor.

Functioneel ontwerp Actifytaal website

Functioneel & Grafisch Ontwerp website

Voordat we de website voor Actifytaal zijn gaan bouwen, hebben we eerst een beknopt functioneel ontwerp gemaakt. Hierin is de flow van de website inzichtelijk gemaakt. Het illustreert hoe content en functionaliteiten op de pagina’s worden getoond en wat de onderliggende verhoudingen zijn in het menu. Vervolgens zijn we aan de slag gegaan met het grafisch ontwerp. Hierbij hebben we de jonge doelgroep, de kleur wensen en het logo van Actifytaal als uitgangspunten genomen.

SEH zorg impressie webontwikkeling
Sfeerbeeld PAL

Bekijk meer projecten in ons portolio

 Wij hebben al meer dan 200 zorgorganisaties geholpen met hun online dienstverlening.

Benieuwd wat wij voor uw zorgorganisatie of praktijk kunnen betekenen?

Zoeken