Data meets design

MediQuest gelooft dat inzicht in de kwaliteit van zorg leidt tot een betere en onderbouwde keuze voor gepaste zorg. Zij voorzien iedere partij – van zorgvrager tot professionals in de zorg – continu van actuele en onafhankelijke informatie. Binnen dit kader werken wij met MediQuest samen om data en keuze informatie voor verschillende opdrachtgevers op een zo helder en mooi mogelijke manier te tonen. Bijvoorbeeld in een app of portaal.

logo-mediquest

Over MediQuest

MediQuest is toonaangevend als het gaat om dataverzameling, dataverrijking, keuze-informatie, online (patiënt)onderzoek en efficiënte webapplicaties. Zij voorzien hiermee zorgaanbieders, zorgverzekeraars, patiëntenorganisaties, zorgvergelijkers en het sociaal domein van betrouwbare en volledige informatie.

Ontwerp prototype ZO-Wijzer

ZO-Wijzer is een bundel oplossingen van MediQuest voor gemeenten om passende zorg en ondersteuning voor inwoners te realiseren. De focus ligt bij het verzamelen, analyseren en ontsluiten en rapporteren van relevante data ten aanzien van basisgegevens en resultaten (kwaliteit). Om het instrument ZO-Wijzer inzichtelijk te maken, hebben wij een klikbaar prototype ontworpen bestaande uit verschillende modules, zodat gemeenten een goed beeld krijgen van de toegevoegde waarde van het instrument. Het ontwerpen van een afbeelding van het ZO-Wijzer concept, met diverse iconen, vormde het uitgangspunt voor de rest van het prototype.

Fysio+ applicatie

In opdracht van MediQuest hebben wij de stijl en het logo van de Fysio+ applicatie ontworpen. De Fysio+ app wordt gemaakt voor praktijkhouders fysiotherapie die zijn aangesloten bij het KNGF. Via de app krijgen zij snel een eenvoudig inzicht over de ‘plus’ status van hun praktijk. De frisse huisstijlkleuren van MediQuest, een duidelijke navigatiestructuur en strakke iconen, zorgen voor een mooie gebruiksvriendelijke app.

Ontwerp prototype portaal gemeente Den haag

In opdracht van MediQuest hebben wij een prototype ontworpen voor een portaal van de gemeente Den Haag. Het portaal wordt gebruikt voor het up- en downloaden van zogenaamde G.A.S.-scores (Goal Attainment Scaling). De gebruikers van het portaal zijn de gemeente Den Haag, zorgaanbieders en zorgverleners in Den Haag. Met de huisstijl van de gemeente als basis, hebben wij een duidelijk en visueel aantrekkelijk interactie ontwerp gemaakt voor het portaal. Doordat we een duidelijke structuur in de informatiestromen voor de verschillende gebruikers hebben aangebracht, kunnen zij goed hun weg vinden en komen ze bij de juiste informatie terecht.

ehealth88_website_portfolio_mockup_mediquest_portaaldenhaag
Poster stichting PAL
Sfeerbeeld PAL

Bekijk meer projecten in ons portolio

 Wij hebben al meer dan 200 zorgorganisaties geholpen met hun online dienstverlening.

Maak vrijblijvend een afspraak

Maak vrijblijvend een afspraak

Maak vrijblijvend een afspraak

Zoeken