Wat is eHealth precies?

Digitaal monitoren door middel van apps, behandelen via skype, elektronische dossiervorming, zelfdiagnose door patiënten met behulp van een website, e-consulten via een patiëntenportaal of met professionals onderling. Het zijn allemaal voorbeelden van e-health en e-health is in opkomst.

eHealth toepassingen

Wat voegt het toe voor patiënten?

De mogelijkheden wat betreft e-health zijn flink gegroeid de afgelopen jaren. Als praktijk kunt u er bijna niet meer onderuit: e-health biedt veelbelovende toekomstperspectieven. In werkelijkheid leidt het scala aan mogelijkheden juist nog tot verwarring binnen praktijken. Wat is wel en wat is niet bruikbaar binnen de praktijk? Hoe moeten we e-health inzetten? Wat voegt het toe voor patiënten? Hoe moeten we het organiseren? Het is voor de toekomst van uw praktijk belangrijk vast te stellen wat u online wilt bereiken. eHealth88 kan u daarbij helpen!

Wat doen wij voor u?

Wij helpen uw praktijk bij het beantwoorden van bovenstaande vragen en gaan samen met u op zoek naar de juiste keuzes op weg naar het behalen van het gewenste online resultaat. We geven advies over verschillende e-health diensten, hoe deze te gebruiken zijn en welke het beste bij uw praktijk passen. Het advies zal op maat gemaakt en wetenschappelijk onderbouwd worden. Het zal door een nauwe samenwerking met uw praktijk tot stand komen.

Bent u geïnteresseerd?

Neem vrijblijvend contact met ons op.