Fysio Bram

Jouw zorg: nieuwe patiënten

Het fundament van ondernemen in de zorg is: patiënten. Zonder patiënten heeft je praktijk geen bestaansrecht. Dat klinkt als ‘nogal wiedes’ maar het ligt wat genuanceerder. Je wilt namelijk niet zomaar patiënten, je wilt het liefst een continue instroom van nieuwe patiënten. Een zekere basis. Zodat je de rust en het vertrouwen hebt om te bouwen aan een gezonde praktijk.

Succesvol ondernemen met Fysio Bram

Met Fysio Bram helpen wij fysiotherapeuten de stap te maken naar ondernemen vanuit rust en visie. Ik merk dat de praktijken waarmee we werken meer tijd overhouden om inhoudelijk te groeien. Therapeuten kunnen zich specialiseren, de praktijk kan keuzes maken, en besluiten sommige onderdelen niet te doen.

De zekerheid van een continue instroom nieuwe patiënten

Zie je, alle praktijken hebben patiënten —natuurlijk. Daar doe je moeite voor, je besteed tijd en aandacht aan je regionale netwerk, presentatie op internet, contact met huisartsen en specialisten. De meeste praktijken overleven het allemaal wel. Maar er is weinig ruimte om te groeien of te verdiepen. Omdat het elke maand weer afwachten is of de instroom op peil komt.

Ruimte en groei voor jouw praktijk

Fysio Bram levert je minimaal twee nieuwe patiënten per week. Zonder dat je er over na hoeft te denken. Je hoeft niemand te bellen, je hoeft geen veldwerk te doen. Je hebt gewoonweg twee nieuwe afspraken in je agenda staan. Van online werving tot secretariaat en inschrijven in jou agenda, het wordt door ons geregeld. Dat geeft jou en je medewerkers de ruimte om te groeien.

Wil je weten of we ook jouw praktijk kunnen helpen?

Bel naar telefoonnummer: 06-292 952 09 of mail naar: martijn@fysiobram.nl.