Privacy policy

ehealth88_iconen_rgb_ehealth-toepassingen

Veilig

Wij maken op deze website gebruik van een beveiligde SSL verbindingen ons mailcontact gaat via een beveiligde verbinding.
Zo voldoen we niet alleen aan de AVG, maar zorgen we vooral dat je gegevens veilig zijn.

ehealth88_iconen_rgb_projectmanagement-1

Chat

Wij maken gebruik van een chatfunctionaliteit op onze website, om deze functionaliteit te gebruiken maken wij gebruik van functionele cookies.

ehealth88_iconen_rgb_email-1

Nieuwsbrief

Wanneer u zich inschrijft op onze nieuwsbrief of een dienst van ons afneemt, ontvangt u van ons een nieuwsbrief met zorg, eHealth of website gerelateerde tips. U kan zich altijd eenvoudig weer uitschrijven.

Privacy beleid

  • Verwerking van uw persoonlijke gegevens gebeurt op grond van de Europese Algemene verordening gegevensbescherming (AVG, of GDPR genoemd). Handhaving van deze regels wordt in Nederland  uitgevoerd door de Autoriteit persoonsgegevens.
  • eHealth88 draagt zorg voor een passende organisatorische, technische en fysieke beveiliging van bestanden waarin persoons- en verkeersgegevens worden opgeslagen. Op deze wijze stellen wij zeker dat deze gegevens alleen toegankelijk zijn voor bevoegde personen en dat de gegevens alleen worden gebruikt voor het doel waarvoor ze zijn verkregen.
  • Wij zullen uw gegevens niet ter beschikking stellen aan derden, tenzij daartoe aanleiding is en het ook in uw eigen – gekozen – belang zal zijn. In dat geval zullen wij dat expliciet vermelden.
  • Wij zullen nooit commercieel misbruik maken van de door u passief of actief verstrekte gegevens.
  • U heeft de mogelijkheid om je persoonsgegevens in te zien en bij eventuele onjuistheden te laten corrigeren. U kan hiervoor contact opnemen via support@ehealth88.nl.
  • Dit privacy statement is niet van toepassing op websites van derden die door middel van links met deze website zijn verbonden.
  • Voor algemene informatie over de AVG verwijzen we naar de website van de Autoriteit Persoonsgegevens.
  • eHealth88 spant zich in te waarborgen dat de personen die afgebeeld staan in onze uitingen goedkeuring hebben verleend aan deze uitingen. Indien u hierover opmerkingen of klachten hebt, dan kan u deze e-mailen naar: support@ehealth88.nl. eHealth88 behoudt zich het recht voor om wijzigingen aan te brengen in dit privacy beleid. Wij raden u dan ook aan om dit privacy beleid geregeld te raadplegen, zodat u van wijzigingen op de hoogte bent.

Cookie beleid

  • Deze website maakt gebruik van Google Analytics, een webanalyse-service die wordt aangeboden door Google Inc. Google Analytics maakt gebruik van cookies om te analyseren hoe gebruikers de site gebruiken. Door gebruik te maken van deze website geeft u toestemming voor het verwerken van uw bezoekinformatie door Google (d.w.z. het gebruik van de website, de informatie die je webbrowser aan ons verstrekt). Deze bezoekinformatie wordt 50 maanden bewaard vanaf uw laatste bezoek. Google Inc. voldoet aan de richtlijnen uit de AVG. We wijzen u derhalve ook op de algemene voorwaarden van Google Inc.
  • Deze website draait op WordPress, dat is een CMS (content management systeem) dat is ontwikkeld door Automattic. Tijdens uw bezoek maakt WordPress gebruik van een cookie om te controleren of cookies door uw browser worden ondersteunt. Deze cookies worden niet gebruikt voor analyses en zijn dan ook puur functioneel. WordPress voldoet aan de richtlijnen uit de AVG. We wijzen u derhalve ook op de algemene voorwaarden van WordPress.
  • Op deze website maken we gebruik van de chat-service LiveChat, ontwikkeld door Screets. Dankzij deze dienst is het mogelijk mogelijk om ons eenvoudig vragen te stellen terwijl u op een specifieke pagina zit. LiveChat plaatst cookies om te kunnen herleiden vanaf welke pagina u een chat start, en op welke pagina’s u bent geweest. Zo kunnen wij snel en gemakkelijk vanuit de juiste context vragen beantwoorden. LiveChat gesprekken worden opgeslagen door LiveChat en conform de AVG is deze informatie geanonimiseerd.
  • Op deze website maken wij gebruik van Hotjar. Hotjar is een webanalyse tool waardoor wij onze website voor u kunnen optimaliseren zodat deze zo duidelijk en prettig mogelijk is te gebruiken. Hotjar slaat hiervoor een geanonimiseerde functionele cookie op.
  • Op deze website maken wij gebruik van LeadForensics. Dit is een B2B analyse tool en maakt gebruik van een cookie om te kunnen analyseren welke zakelijke bezoekers ons hebben bezocht. Deze cookie slaat geen persoonsgegevens op maar slechts zakelijke bedrijfsgegevens. We wijzen u derhalve ook op de algemene voorwaarden van LeadForensics.
  • Op deze website kan u als bezoeker een artikel of pagina delen via Social Media (twitter, facebook etc.) Om dit mogelijk te maken slaan Facebook en twitter een cookie op. Dit is nodig om te kunnen identificeren met welk social media account u ons bericht wilt delen en of u bent ingelogd. We wijzen u derhalve ook op de algemene voorwaarden van facebook en twitter.

Diensten van derde partijen

  • Wanneer u zich inschrijft op de nieuwsbrief of een dienst van ons afneemt, ontvangt u van ons regelmatig een nieuwsbrief met zorg, ehealth of website gerelateerde tips. U kan zich altijd eenvoudig weer uitschrijven. Nieuwsbrieven versturen we via mailchimp.com. Wij hebben met Mailchimp een verwerkersovereenkomst omtrent persoonsgegevens afgesloten.
  • Wanneer u een van onze contactformulieren invult, wordt de toegezonden  informatie beveiligd opgeslagen in ons e-mail en cloudomgeving van Google (GSuite). Wij hebben met Google een verwerkersovereenkomst omtrent persoonsgegevens afgesloten.

Neem gerust contact met ons op

Zoeken