Vraag nu een websitescan aan!

Biedt u patiënten ook digitaal de juiste zorg?

Goede zorg start online. Het maken van een afspraak, het aanvragen van een herhaalrecept of een econsult, het kan allemaal online. In deze tijden is dat belangrijker dan ooit. Weet uw patiënt snel zijn weg te vinden op uw website? En vindt hij daar ook de kwaliteit van dienstverlening die hij van u gewend is?

Al meer dan 200 praktijken en zorgorganisaties hebben we inmiddels geholpen bij deze digitale professionaliseringsslag.

  WEBSITE SCAN – WAAR KIJKEN WIJ NAAR?

  ehealth

  Gebruiksvriendelijkheid

  Hoe gebruiksvriendelijk is uw website? Vinden uw patiënten snel de weg naar de informatie waar ze naar op zoek zijn? En is de website ook visueel aantrekkelijk?

  Vindbaarheid

  Vindbaarheid

  U wilt natuurlijk goed gevonden worden door uw (potentiële) cliënten. Wij kijken wat er verbeterd kan worden aan uw vindbaarheid in Google (SEO).

  responsive

  Toegankelijkheid op mobiel en tablet

  Veel mensen bekijken uw website op een mobiel of tablet. Wij kijken of uw website daarvoor geschikt is en wat u hier aan zou kunnen verbeteren.

  • “We zijn blij met het resultaat van onze nieuwe website. eHealth88 heeft het gehele proces, van kennismaking tot aan oplevering, snel en netjes afgehandeld. We werden constant geïnformeerd over de planning en uitvoering. Een bedrijf wat meedenkt, adviseert en vakkundig is. Aanrader!”

   Ingeborg Houdijk
  • “Ik heb heel erg prettig met eHealth88 samengewerkt. eHealth88 denkt met je mee en weet jouw ideeën en teksten om te zetten in een prachtig visueel resultaat. Ze werken snel en stemmen in het proces goed met je af.”

   Marleen Post
  • “Snel en vakkundig advies. Reageren direct op vraagstukken.”

   Gijs Beesems

  Benieuwd wat wij voor uw zorgorganisatie of praktijk kunnen betekenen?

  Zoeken