eHealth88_Case_Checkit_VoorNa22

In opdracht van PAZIO ontwikkelden wij Check It. Check It is een platform waar studenten allerlei informatie kunnen vinden over zaken als school en werk, maar ook over persoonlijke problemen. Wij ontwikkelden de nieuwe Check It website, die nu al zorgt voor minder uitval van leerlingen (NU.nl). Naast de website bouwen wij nu ook de mobiele applicatie, om de doelgroep nog beter te kunnen bereiken.

Website

Om leerlingen beter te kunnen helpen maakten wij de nieuwe Check It website overzichtelijker en hebben wij de informatie helder gestructureerd. Via tekst en video worden de leerlingen geïnformeerd over uiteenlopende zaken; van oplossingen voor slapeloosheid tot tips voor het schrijven van een sollicitatie brief.

Mobiele app

Naast de Check It website zijn wij nu bezig met de ontwikkelingen van een mobiele Check it  applicatie. Hiermee zorgen we dat we de jonge doelgroep bereiken via hun favoriete medium; de smartphone.

Het ontwerp

Bij het vernieuwen van de Check It website hebben we zorg gedragen dat de stijl goed aansluit bij de doelgroep. Via een combinatie van een modern en krachtig font, grote strakke iconen en aansprekende foto’s hebben wij de Check It een stijl gegeven die jongeren aanspreekt.

Wij vinden voor elke zorginstelling een passende oplossing! Heeft u vragen, neem dan gerust contact op.