Gezondheidscentrum Mariahoek

Wij verzorgden de website, huisstijl en fotografie voor meer dan 70 zorgverleners in Gezondheidscentrum Mariahoek in Utrecht.

Website

Voor Gezondheidscentrum Mariahoek aan de Singel in Utrecht is een uitgebreide website gebouwd waar alle aanwezige zorgverleners naar voren komen. De website begint met een duidelijke overzichtspagina waar men snel de belangrijkste zaken kan vinden. Vanuit deze pagina kan men snel naar contact en naar de verschillende zorgverleners. 

Huisstijl

Om de diverse zorgverleners op de website een eenduidig karakter te geven is er bij het bouwen van de website een heldere huisstijl gerealiseerd en een strak stramien neergezet. Zo werd het mogelijk om de vele verschillende aanwezige disciplines op de website neer te zetten, zonder dat de website rommelig of onduidelijk werd.

Fotografie

Voor Gezondheidscentrum Mariahoek heeft eHealth88 alle fotografie verzorgd, van zowel de praktijkruimtes als alle, meer dan 70, aanwezige zorgverleners. De fotoshoot vond plaats op locatie en zorgde voor mooi en consequent beeldmateriaal.

Wij vinden voor elke zorginstelling een passende oplossing! Heeft u vragen, neem dan gerust contact op.