imacseh

Voor de Spoed Eisende Hulp (SEH) hebben we, in opdracht van het Erasmus MC en de Nederlandse Vereniging van Spoedeisende Hulpartsen, de huisstijl, een responsive website en bijbehorende app ontwikkeld.

mockupsehmobiel

Het concept

Wie thuiskomt na een behandeling op de Spoedeisende Hulp (SEH) afdeling van een ziekenhuis, of wie kind, partner of iemand anders heeft begeleid bij een spoedgeval, heeft veel te verwerken. De ervaring leert dat niet iedereen erin slaagt alle adviezen ook echt te onthouden. Bovendien kunnen zich, eenmaal thuis, onverwachte situaties voordoen. Antwoorden op al dit soort praktische vragen, concrete informatie over ‘wat te doen?’ is te vinden op de overzichtelijke website SEH Zorg en de SEH Zorg app.

mockupsehtablet

Het ontwerp

Voor het ontwerpen van de huisstijl hebben we gekozen voor frisse kleuren en duidelijk herkenbare iconen. De strakke iconen zorgen ervoor dat men een aandoening gemakkelijk herkent en snel de bijbehorende informatie kan vinden. De startpagina van de website en de applicatie laten daarom direct een duidelijk overzicht met iconen zien. Daarbij hebben we ervoor gezorgd dat de bezoeker zo min mogelijk hoeft te klikken om bij de juiste informatie terecht te komen.

Wij vinden voor elke zorginstelling een passende oplossing! Heeft u vragen, neem dan gerust contact op.