Waar kunt u bij mHealth aan denken

Aangezien de smartphone tegenwoordig een belangrijk communicatiemiddel is, proberen wij de gezondheidszorg op diverse manieren te ondersteunen in het gebruik hiervan. U kunt hierbij denken aan de volgende oplossingen:

Applicatie ontwikkeling is een onderdeel van mHealth

App ontwikkeling voor de zorg

Soms is een website niet genoeg en kan een specifieke applicatie een belangrijke bijdrage leveren in het zorgproces. Bijvoorbeeld door cliënten informatie te geven over aandoeningen, of door middel van een online trainingsprogramma met oefenvideo’s. De mogelijkheden zijn groot.

de support chat is een ideaal voorbeeld van mHealth waar eHealth88 een praktijk mee kan helpen

Mobiele Support Chat

Onze support chat voor zorg websites werkt ook op mobiele apparaten. Zo is uw praktijk op élk moment bereikbaar via élk apparaat. De bezoeker van uw website kan op zijn mobiele telefoon gemakkelijk de chatbox openen en snel een vraag stellen. Zo zorgt u er voor dat meer van uw bezoekers ook echt de informatie vinden die zij zoeken en daarmee ook eerder geneigd zijn om zich aan te melden bij uw praktijk.

responsive websdesign is een onderdeel van de service van eHealth88

Responsive websites

Al onze websites worden standaard responsive gebouwd. Dit betekent dat de informatie op de websites optimaal wordt weergeven op elk type apparaat. De website is daarmee goed toegankelijk via mobiele apparaten. Is iemand onderweg bijvoorbeeld op zoek naar uw telefoonnummer of adres, dan kunnen zij dit gemakkelijk vinden via hun telefoon.