Uw innovatiepartner in de zorg

Wij ondersteunen en adviseren zorgorganisaties zoals ziekenhuizen in het gebruik van moderne communicatiemiddelen en verschillende ehealth toepassingen. Wij vinden voor elk communicatievraagstuk een passende oplossing; van apps tot drukwerk en van websites tot online oefenprogramma’s.

Door onze achtergrond in de zorg en brede scala aan specialismen kunnen wij u optimaal ondersteunen in het invoeren van ehealth en andere communicatiemiddelen ter verbetering van het zorgproces en de service aan uw cliënten.

Physitrack devices

Onze specialismen

Concept

Een sterk en duidelijk product- en/of communicatieconcept is de basis voor succes.

Strategie

Het overzicht behouden is belangrijk. Wij helpen u de route uit te stippelen.

Design

Design is niet alleen hoe iets er uit ziet, het is hoe het werkt. Wij geloven dat goed ontwerp een grote bijdrage kan leveren.

Development

Het concept en ontwerp wordt verwerkt in bijvoorbeeld een website en/of applicatie.

Communicatie oplossingen

Communicatie met cliënten is een belangrijk onderdeel in de gezondheidszorg. Wij kunnen u helpen bij het produceren en optimaliseren van diverse communicatie oplossingen.

 

Support

Wij bieden onderhoud aan bij onze producten en zijn altijd beschikbaar voor ondersteuning, ook na oplevering van de producten en diensten.

Onze Diensten

Voorbeelden

Apps, websites en online oefenprogramma’s; wij vinden een passende oplossing voor uw communicatievraagstuk.

iphone_eVitality
iPad_Physitrack

Cases

Wij hebben diverse middelgrote en grote zorgorganisaties geholpen; van gezondheidscentra tot ziekenhuizen. Benieuwd hoe wij te werk gaan? Bekijk hier enkele projecten waarbij wij zorgorganisaties hebben ondersteund en geadviseerd op het gebied van ehealth.

Case2_eVitality