Over eHealth88

eHealth88 is uw innovatie partner in de zorg. Samen met zorgorganisaties en praktijkhouders werken we aan toekomstbestendige zorg. Zorg waarin cliënten sneller en beter bereikt, betrokken en behouden worden. Door intuïtief design, een gebruiksvriendelijke digitale omgeving en door slimme koppelingen van online diensten. We ontwikkelen responsive websites & apps, ontwerpen huisstijlen & prototypes en adviseren & ondersteunen zorgorganisaties bij hun gehele online profilering en marketing. Wij werken voor innovatieve zorgorganisaties zoals het Erasmus Medisch Centrum, het Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie (KNGF), landelijke stichtingen, regionale zorggroepen en ruim 200 eerstelijns praktijken.

Het team achter eHealth88

Ons team bestaat uit een mix van creatieve marketing- en communicatiespecialisten, webdevelopers en communicatie & multimedia designers. Samen zorgen we voor de online professionalisering van zorgorganisaties en praktijkhouders.

 • Mijn website ziet er heel mooi uit! De dienstverlening en het eindproduct zijn zeker aan te raden, deze hebben aan al mijn verwachtingen voldaan.

  Ingeborg Zillikens Wilhelminapark
 • Wij zijn zeer tevreden met de dienstverlening die wij hebben ontvangen. Het team van eHealth88 heeft aan al onze verwachtingen voldaan! Het is een hele mooie website geworden die goed vindbaar is in Google.

  Dorien Spoelstra Eigenaar Integratieve Kinderpraktijk Bunnik
 • eHealth88 heeft mijn website volledig naar mijn verwachtingen kunnen maken, daarom ben ik dan ook erg blij met de samenwerking! Vooral de communicatie was top, snelle en accurate reacties.

  Marian Spreeuwenpark
 • Wat zijn we blij dat we bij eHealth88 zijn uitgekomen. We zijn zeer tevreden over hoe het proces is verlopen en over het eindresultaat. We hebben voor eHealth88 gekozen omdat we van af het begin het gevoel hebben gehad dat ze snappen wat er van belang is voor een praktijk. Dit hebben ze ook echt waar gemaakt.

  Steven Weerdsingel

Zoeken