Skip to content
Samenwerking concept7 & ehealth88

eHealth88 groeit zelfstandig door, in nauwe samenwerking met Concept7

eHealth88, voorheen onderdeel van de solvo-groep, gaat zelfstandig verder en breidt haar dienstverlening uit in samenwerking met Concept7 (top 5 digital design agency, Emerce 100). Om de online gebruiksvriendelijkheid en toegankelijkheid in de zorg verder te kunnen optimaliseren is eHealth88 een nauwe samenwerking aangegaan met digital design agency Concept7.

Martine Rooth, oprichter van eHealth88, gaf in juli het stokje door aan John Wittmaekers (Concept7) en Marije Veltman (eHealth88) ; ‘Ik ben heel blij dat we de samenwerking met Concept7 zo hebben kunnen vormgeven dat eHealth88 zelfstandig door kan groeien en verder kan professionaliseren. Ik wens mijn oude collega’s en het team van John veel succes toe in deze nieuwe vorm.’


Goede zorg start online

Digitalisering in de zorg is nodig en krijgt steeds vaker de hoogste prioriteit. De website, apps en digitale koppelingen met connected devices (van stappentellers tot digitaal verbonden weegschalen) krijgen een duidelijkere positie in en tijdens de behandeling van patiënten. eHealth88 helpt meer dan 200 zorgorganisaties en praktijken bij de professionalisering en digitalisering van communicatie met cliënten en patiënten. Van websites en apps, tot infographics en stijlontwikkeling. Samen met zorgverleners maken zij de zorg toekomstbestendig. 

 ‘Zorgverleners gebruiken steeds vaker hun digitale kanalen om te communiceren en interacteren met patiënten, verzorgers, mantelzorgers en andere relaties. Hierbij is het belangrijk dat elke gebruiker zijn weg weet op een site of in een app, de juiste informatie gemakkelijk vindt en begrijpt wat er wordt gecommuniceerd. Door de samenwerking met eHealth88 kan Concept7 haar ervaring en haar specialistische kennis inzetten om ook voor zorgverleners de digitale kanalen te optimaliseren. ’, aldus John Wittmaekers, directeur new business bij Concept7.


Designer en bouwer digitale economie

Concept7 is als designer en bouwer van de digitale economie, partner voor diverse zorginstellingen, zoals UMCG, Lentis, Humanitas DMH, MobileCare, De patiënten federatie en vele anderen. 

Meer weten over deze samenwerking? Neem gerust contact op met Marije Veltman van eHealth88 (marije@ehealth88.nl) of John Wittmaekers van Concept7 (john@concept7.nl).