Skip to content
Patiëntenfederatie nederland widget zorgkaart

[Gastblog] Interessante nieuwe widget van Patiëntenfederatie Nederland voor op uw website!

ZorgkaartNederland

ZorgkaartNederland is de grootste ervaringssite in de zorg. Waar zorggebruikers hun ervaring met de zorg kunnen delen met anderen. Op deze manier helpt men anderen met kiezen voor de meest passende zorgverlener of zorginstelling.

ZorgkaartNederland biedt voor zorginstellingen een widget die je op jouw website kan plaatsen. In deze widget staat wat het gemiddelde cijfer is van de zorgverleners en de zorginstelling op basis van ervaringen van patiënten. Een makkelijke tool om jouw patiënten te laten zien hoe mensen de zorg bij jouw organisatie ervaren. Door middel van een link in de widget kunnen bezoekers van jouw website ook direct een waardering op Zorgkaart achterlaten. Meer informatie over de widget (‘Toon het gemiddelde cijfer op uw website’) vind je hier: Widgets ZorgkaartNederland.


DigitaleZorgGids

DigitaleZorgGids is een website die patiënten informeert over mogelijkheden en voordelen van eHealth of digitale zorg. Hierbij kun je denken aan apps die een diabetes patiënt kan gebruiken om zijn bloedsuiker bij te houden. Of een online zelfhulp platform voor een COPD patiënt. Op DigitaleZorgGids wordt per ziekte bijgehouden welke apps en websites  je als patiënt kunt gebruiken. Sinds kort stelt DigitaleZorgGids ook widgets beschikbaar. Door deze op jouw website te plaatsen kun je jouw websitebezoekers direct wijzen op mogelijkheden van eHealth. Bekijk hier de widget van DigitaleZorgGids.

Hoe werkt het?

De volgende widget (zie afbeelding hieronder) kan op jouw website worden geplaatst. Door een ziekte of aandoening te selecteren wordt de bezoeker doorgestuurd naar een pagina op DigitaleZorgGids waar de desbetreffende informatie staat. Zie bijvoorbeeld een pagina over reuma. De volgende aandoeningen zijn uitgewerkt: Diabetes, COPD, Astma, Reuma, Crohn en Collitus en Hart- en vaatziekten. DigitaleZorgGids breidt elke maand uit met een nieuwe aandoening en houdt de informatie up-to-date.


Een widget van de Patientenfederatie gebruiken op uw website?

Ben je geïnteresseerd om een ZorgkaartNederland en/of DigitaleZorgGids widget op jouw website te plaatsen? Geef dan via info@ehealth88.nl aan ons door welke widgets je wilt gebruiken (Alleen ZKNL/Alleen DZG/Beide). Wij kunnen je helpen bij het (kosteloos) plaatsen van de widgets.