eHealthweek: eHealth88 geeft interactieve webinar ‘eHealth in de eerstelijnszorg’

 in Blog, Overige

Van 21 tot en met 27 januari is het weer eHealthweek. In deze week kunnen zorgprofessionals, patiënten en geïnteresseerden op verschillende plekken in Nederland kennis maken met de mogelijkheden van eHealth en zorgtechnologie. eHealth is de zorg van de toekomst, door middel van eHealth toepassingen kan de zorg efficiënter worden ingericht waardoor de kwaliteit van de zorg verbetert. Door deze efficiëntere manieren van werken krijgen zorgverleners meer tijd voor de patiënten waardoor deze relatie sterker wordt.  Om de voordelen van eHealth binnen de zorg te verspreiden door Nederland wordt deze week door het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport en ECP georganiseerd. En eHealth88 draagt hier haar steentje aan bij!

Om zo veel mogelijk mensen in contact te laten komen met de zorg organiseert eHealth88 in de eHealthweek 2 webinars gericht op eHealth in de eerstelijnszorg. Het is bekend dat de mogelijkheden van eHealth oneindig zijn en in de toekomst veel in de zorg zullen gaan veranderen, maar welke van deze mogelijkheden en toepassingen kunnen nou ook doorgevoerd worden in de eerstelijnszorg? eHealth88 neemt u graag mee in de wereld van eHealth en haar mogelijkheden, om zo inzicht te geven door middel van deze interactieve webinars. 

Data

Werkt u binnen de eerstelijns-zorg, wil u in de toekomst voor uzelf gaan beginnen in deze branch of bent u gewoon nieuwsgierig naar de mogelijkheden van eHealth binnen de eerstelijns zorg? Dan nodigen wij u graag uit om deel te nemen aan een van onze interactieve webinars op maandag 23 januari van 20.00 tot 21.00 uur of op woensdag 25 januari van 10.00 tot 11.00 uur!

We zien u graag terug bij de webinar!

Recente blogs

Zoeken