Gezondheidscentrum Mariahoek foto shoot

 in Blog, eHealth88

Naast de foto’s die wij voor uw nieuwe website of marketing doeleinden gebruiken uit onze database, zijn foto’s van uw praktijk en uw persoonlijke online uitstraling ook erg belangrijk om een goed beeld te kunnen geven van uw praktijk en dienstverlening. Zo kunnen bezoekers zien hoe de praktijk eruit ziet, herkennen zij de praktijk op hun eerste bezoek en zien zij met welke zorgverlener zij een afspraak hebben in de praktijk of instelling.

Op donderdag 26 november 2015 hebben wij bij Gezondheidscentrum Mariahoek een foto shoot gehouden. Wij bieden de mogelijkheid aan om tegen een laag tarief een dagdeel goede foto’s te laten maken van o.a. het buitenaanzicht van uw praktijk of instelling, het team en de praktijkruimtes. Wij werden door Gezondheidscentrum Mariahoek warm ontvangen en konden gelijk aan de slag.

Van alle zes de praktijken in het gezondheidscentrum hebben wij van alle teamleden foto’s gemaakt. Door van elk teamlid foto’s te maken, kan men van te voren zien wie hen zal behandelen. Uit onderzoek blijkt dat men dit erg belangrijk vindt.
Bij Gezondheidscentrum Mariahoek zijn 39 medewerkers gefotografeerd in een geïmproviseerde fotostudio, inclusief lichten om te zorgen voor goede foto’s. We hebben de tijd genomen om ervoor te zorgen dat iedereen mooi op de foto kwam te staan, zonder dat men teveel tijd kwijt was tussen de afspraken door. Daarnaast zijn er foto’s gemaakt in én rondom de locatie in Utrecht. Zo kan de website een goede representatie vormen van het gezondheidscentrum.

Het was een groot succes, wij willen alle medewerkers van Gezondheidscentrum Mariahoek bedanken voor hun medewerking.

Gezondheidscentrum MariahoekFoto van de Fotoshoot bij Gezondheidscentrum Mariahoek in de praktijk

Recente blogs

Zoeken