Technology for Health

 in Blog, eHealth, eHealth88, Innovatie, mHealth

De vakbeurs Technology for Health vindt op 11 en 12 oktober plaats in Congrescentrum 1931 in Den Bosch. Deze vakbeurs met congres is het jaarlijkse trefpunt voor professionals die betrokken zijn bij de ontwikkelfase. Toeleveranciers, ontwikkelaars, serviceverleners en zorgprofessionals komen bij elkaar voor een jaarlijkse update, nieuwe projecten en contacten.

Start-ups en professionals

Op de beursvloer kunt u zich laten inspireren door ongeveer 75 specialistische bedrijven en kennisinstellingen. Verder zijn er gedurende het congres ruim 40 boeiende lezingen en diverse interactieve workshops op het start-up plein. De noodzaak van samenwerking door middel van technologie om de zorg veiliger, efficiënter en betaalbaarder te maken staat centraal. Deze editie is er een middagprogramma waar start-up bedrijven pitchen en zelf nuttige informatie opdoen. De start-ups en ervaren professionals zijn beide dagen op de beursvloer aanwezig waar ze ervaringen met elkaar delen.

eHealth88

eHealth88 zal aanwezig zijn en heeft een stand op het start-up plein op de vakbeurs Technoly for Health op 11 en 12 oktober in Den Bosch. Als start-up is dit congres de ideale plek voor eHealth88 om nuttige informatie op te doen over technologische ontwikkelingen. Verder is het natuurlijk een perfecte mogelijkheid om kennis te delen en inspiratie op te doen bij andere ervaren professionals.

Vakbeurs Den Bosch

In Den Bosch komen alle technologische ontwikkelingen voor Health samen onder één dak. Het congres bestaat uit onafhankelijk lezingen over technologische ontwikkelingen, samenwerkingsverbanden, business cases en klinische validatie. Ook zijn er genoeg workshops om interactie tussen verschillende partijen uit de waardeketen te faciliteren.

De beurs is beide dagen geopend van 09.00 tot 17.00 uur aan de Oude Engelenseweg 1. Toegang tot de beurs is gratis, aanmelden kan via de site of voor aanvang van de beurs bij het Congrescentrum 1931.

Bron: Technologyforhealth.nl, Bd.nl en Industryplanner.com

Recente blogs

Zoeken